Wednesday 25 January 2012

LÕPUKS ometi saime Erlega taaskord Austraaliat koos avastada, ehk meie viimane tööpäev oli teisipäeval. Juba kolmapäeva hommikul alustasime oma pisikest roadtrippi Wave rocki juurde. Meeled mõlemal rõõmsad isegi kui vihma sadas terve tee. Ja seal olles. Ja tagasi tulles. Wave rock on lihtsalt mega suur kivi, mis umbes 60 millionit aastat tagasi moodustuma hakkas. Kuulusaks/turistiatraktsiooniks sai see alles pärast 1963ndat aastat, kui keegi sellest pilti tegi ja International Colour Picture Competition'il esimese koha sai.
Lisaks oli kohe seal kõrval Wave rock Wildlife park, mis oli ausalt öeldes suhteliselt õnnetu välimusega. Loomad tundusid kõik vanad ja haiged. Pooltes puurides olid jänesed, kuigi pidid olema erinevad loomad. Ühe eesli jalad olid kõik katkised ja verised. Puurid ja loomade elutingimused tundusid üleüldse veidike kurvad. Aga vähemalt nägime taaskord koaalad ära, saime ühte isegi katsuda. Samuti olid seal albiino känguruud, mis on WA-s suhteliselt erilised ja saime ka ühe linnuga juttu rääkida. See oli selle wildlife pargi staar "George" the Long Billed Corella. Tema sõnavara piirdus lausetega: "Hello George"; "Cocky wants a cracker" ja "Let me out, let me out". Kui talle tantsimise käsklus anda, siis täidab ta ka seda suurima hea meelega. 
Õhtul toimus pubis meie ärasaatmispidu. Minu üllatuseks ilmus päris palju inimesi kohale. Ka selliseid, kellega me tegelikult väga ei suhelnudki, aga no kuulis terve Quairading, et pidu toimub. Tegime Erlega värsket salatit ja potatobake'i grilli jaoks. Üks kohalik naine Theresa kinkis meile kaks naaritsanahast karukest - kusjuures need olid tal endal käsitsi tehtud, nägid väga proffesionaalsed välja. Pidu möödus rahulikult. Saime lõpuks ometi nautida ka vaba õhtut kahekesi mitte töötades.
Neljapäevane päev möödus pakkides! Kohutav, kui raske on taaskord kõik oma asjad ühte pisikesse kohvrisse mahutada. Või no, mul enam mitte nii pisikesse, sest ostsin endale uue suuuuuuure roosa kohvri:). Homme lähme Perthi jällegi šoppama ja puhkama! Üritame aega ookeani ääres veeta, et lõpuks mingi päevituse ka saaksime ja meie tuhanded fännid kodus ikkagi usuks, et me Austraalias oleme. Siis eeldatavasti külastame kõrbet ja esmaspäeval Taisse!!!:)

PS! Mina töötasin aastavahetusel, nii et oma põnevatest sündmustest ei taha väga pajatada, aga võib-olla, kui Erlel tahtmist või jaksu on, siis kirjutab ta, kuidas Quairadingus aastavahestust vastu võetakse.

(Pidin selle postitama juba enne, kui Quiaradingust ära läksime, aga kuna Internetiga olid väiksed probleemid, siis ei saanud seda teha. Varsti kirjutan ka Taist. Seniks aga päikest!)

4 comments:

  1. põnev:)
    selline tunne, et peaks ka ikka Estraalias ära käima, palju te suuri ämblikke kohanud olete muidu?:D

    ReplyDelete
  2. Kuule õnneks ei ole ma nendega väga palju kokku puutunud. Kõige suurem ämblik, mis ma olen näinud, oli vast umbes peopesa suurune koos oma jalgadega arvestades. Istus niisama järgmisel pingil:S:S

    ReplyDelete
  3. Merle:D Sul hakkab eesti keel ununema:D Ma muidu ei paneks tähelegi, sest ega ma isegi eriti hästi ei kirjuta, aga no come on "millionid" :D:D:D:D Miskit oli veel, aga las see jääb:D Hakkad seal austraaliastuma vms:P

    ReplyDelete
  4. Hahahhaaa. Uups. See on vast selle pärast, et mul oli leaflet selle kohta ja no million... Järgmises postituses kusjuures on õigesti kirjutatud.:) Nii et ununeb, siis jälle tuleb meelde:D

    ReplyDelete