Thursday 28 April 2016

29 hours of birthday!

Seekord läks mul sünnipäevaga ikka eriti hästi! Päev algas ju mul 5 tundi varem, kui Eestis ja kui minul juba näitas, et on 29. aprill ja sünnipäev läbi, siis Eestist veel jagus minu poole kuhjaga õnnesoove! Suur aitäh kõigile nende eest. Kuigi esimene tervitaja oli ikka emme :) siis suutis mind hommikul enne trenni minekut ka pulsikell üllatada. Kuigi mul on see juba mitu aastat olnud, ei ole ma vist seda varem sünnipäeva päeval vaadanud, et avastada, et ka tema tordipildiga mulle õnne soovib. Nii armas. Trennist tagasi tulles ootas mind Erle kollaste tulpidega (ükskõik mida austraallased väidavad, meie oleme ikkagi kevadlapsed, kes sünnipäevaks kevadlilli armastavad saada), laavakoogi ja kingitustega, nii et päev algas väga eriliselt. Kusjuures on nii naljakas, et kõikidel kaartidel, mis mulle sünnipäevaks kohale olid jõudnud, oli peal öökulli pilt. Hehe! Sõbrad ikka teavad :)

This year I was very lucky to have at least 29 hours of birthday, because of the time difference between Perth and Estonia. Thank you for the birthday wishes! My day started with my regular rutine, going to the GreenZone gym for a quick workout before birthday celebrations. :) I discovered that even my watch is wishing me a happy birthday. After the gym, there was a surprise waiting for me at home. Erle had made chocolate lavacake and greeted me with yellow tulips. Made me feel like home, since in Estonia I would always get spring flowers for my birthday. Doesn't matter what Australians think, my birthday is in spring and not autumn! Also, I recieved few birthday cards and a gift from home. Erle had been very sneaky hiding them from me before my actual birthday! :) 



Oma sünnipäevaks olin planeerinud väljasõidu Swan Valley'sse, kus on hästi palju erinevaid veiniistandusi, šokolaadi vabrikuid ja kohvikuid, kus mõnusalt aega veeta. Esimena suundusime Margaret River Chocolate Factory'sse, kus saime šokolaadi maitsta ja erinevaid komme kaasa osta. Meie valikusse kuulusid Chilli Cha Cha, Green tea, Malibu, Almond Roche ja Cointreau maitselised šokolaadi kommid. Nämm-nämm! Neid nautisime koos kohviga järgmises peatuses The Coffee Hut'is. Kuid veel enne seda käisime läbi kõrval olevas poekeses, kus maitsesime veini ja erinevaid šokolaadilikööre.

For my birthday, I planned a quick trip down to Swan Valley, which has quite a big range of wineries, chocolate factories and coffee shops to chose from. Our first stop was in Margaret River Chocolate Factory, from where we bought some chocolate candies to enjoy with our coffee in the next place we went to. Had a taste of Chilli Cha Cha, Green Tea, Malibu, Almond Roche and Cointreau chocolate. Nom!
Margaret River Chocolate Factory

The Coffee Hut

Kõige toredamaks veinimaitsemiskogemuseks seekord osutus Olive Farm Wines, kus väga asjalik tädi meile erinevatest veinidest ja maitsetest oskas rääkida. Maitsesime seal vist küll vähemalt 10 erinevat valget-, punast- ja portveini. Ning tore oli ka see, et see asus täpselt The Cheese Barrel'i kõrval, kust endale juustu saime kaasa osta. Nii et õhtu lõppeski mõnusasti kodus juustu ja veiniga maiustades.

The best wine tasting experience was in Olive Farm Wines, where we were told about different wines and tastes. All together we probably tasted over 10 different white, red and fortified wines. Also, because of the good experience and service (and great taste), we all bought some wine with us. To end our little tour, we visited The Cheese Barrel which had a good selection of different cheese from all over the world. 
Olive Farm Wines

Ugly Duckling Winery

Ugly Duckling Winery


Aitäh, armas Erle, et mu sünnipäeva nii eriliseks tegid! 

1 comment: